Tukar, Jimat Dan Menangi Lawatan Ke Korea Selatan Dengan Yoodo!

Yoodo “Switch. Jimat. Menang!” campaign,

Yoodo baru sahaja melancarkan “Switch. Jimat. Menang!” kempen, menjanjikan bukan sahaja penjimatan tetapi peluang untuk memenangi hadiah yang menakjubkan.

Dengan Yoodo, anda bukan sahaja dapat menjimatkan lebih banyak pelan telekomunikasi anda dengan hanya membayar apa yang anda perlukan, anda juga boleh menikmati liputan rangkaian terluas di Malaysia, dan mengalami sambungan 5G yang sangat pantas daripada hanya RM1/bulan!

Mulai sekarang hingga April 2024, sama ada anda pengguna Yoodo baharu atau pelanggan sedia ada, akan ada hadiah dan barangan untuk dinikmati! Lima pemenang bertuah akan berpeluang memenangi hadiah berbeza setiap bulan, termasuk GoPro Hero10, Sony PlayStation 5, Mi Electric Scooter 3, Jabra Elite 10 dan Samsung Galaxy Watch6. Tambahan pula, terdapat dua hadiah utama untuk dimenangi: sebuah basikal Yamaha NVX Electric, dan perjalanan untuk dua orang ke Korea Selatan!

Sangat mudah untuk menikmati lebih banyak data dengan harga yang lebih murah, kerana 20GB hanya RM20! Pengguna baharu hanya perlu mengaktifkan talian mereka dengan mana-mana pelan data dengan menggunakan kod promo “MENANG_ACT” dan mereka akan didaftarkan secara automatik, selain menerima diskaun RM2. Sementara itu, pengguna sedia ada hanya perlu memasukkan nama dan nombor telefon mereka di laman web rasmi Yoodo, di mana mereka segera dimasukkan sebagai sebahagian daripada “Switch. Jimat. Menang!” kempen semasa pendaftaran.

Yoodo “Switch. Jimat. Menang!” campaign,

Anda boleh memperoleh lebih banyak penyertaan dengan mengaktifkan talian baharu, membeli penggalak pelan (seperti data, suara, SMS, alat tambah dan Power Pass), dan sebagainya. Lebih banyak penyertaan yang anda perolehi, lebih banyak peluang anda untuk memenangi cabutan bertuah bulanan dan hadiah utama! Pemenang akan diumumkan pada 15hb bulan berikutnya.

Lihat Juga :   Indonesia Bekerjasama dengan TIP dan Meta untuk Membangunkan Metaverse
Yoodo “Switch. Jimat. Menang!” campaign,

Tetapi bukan itu sahaja, jika anda berada di pasaran untuk peranti pintar mampu milik untuk meraikan musim perayaan akhir tahun, Yoodo turut membantu anda! Dengan kerjasama CompAsia, apabila anda mengaktifkan talian Yoodo baharu, anda akan menerima baucar diskaun RM100 yang boleh anda gunakan untuk membeli mana-mana peranti pintar pilihan anda dalam talian. Klik di sini untuk mengetahui cara anda boleh mendapatkan tawaran sempurna ini!

Yoodo benar-benar memberi anda fleksibiliti dan kebebasan untuk menikmati nilai wang yang lebih baik, membolehkan anda kekal berhubung pada bila-bila masa, di mana sahaja! Mudah untuk bermula, pesan SIM 5G percuma dalam talian dan Yoodo akan mengatur penghantaran percuma ke depan pintu anda. Atau, gunakan 100% digital dengan eSIM. Mana-mana pilihan anda, lebih jimat dan menang besar apabila anda membuat rancangan telco anda!

Yoodo “Switch. Jimat. Menang!” campaign,

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kempen menarik ini, pastikan anda melawati tapak web rasmi Yoodo, serta saluran media sosialnya di Instagram, Facebook, X, YouTube dan TikTok.

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!