Untuk RM70 sebulan, pelan Pascabayar 70 Hotlink 5G memberikan 105GB data dan Roam Like Home percuma.

pelan Pascabayar 70 Hotlink 5G

Jika pelan Pascabayar 5G baharu daripada Maxis masih di luar julat harga anda, Hotlink mempunyai pilihan yang lebih murah yang juga termasuk Roam Like Home percuma. Di samping itu, Maxis sedang memberikan insentif tambahan, dan pelan pascabayar baharu adalah milik anda dengan hanya RM60 sebulan untuk enam bulan pertama.

Satu-satunya pelan pascabayar 5G baharu yang ditawarkan oleh Hotlink dipanggil Postpaid 70, dan ia berharga RM70 sebulan. Ia termasuk panggilan dan SMS tanpa had, serta 105GB data (70GB 4G/5G + Bonus 35GB 5G). Selain itu, Maxis menyediakan Roam Like Home percuma, membolehkan anda menggunakan data anda tanpa sebarang kos di seluruh Singapura, Indonesia dan Thailand.

Anda boleh menjimatkan RM60 jika anda mendaftar untuk Hotlink Postpaid 70 secara dalam talian kerana Maxis memberikan rebat bil sebanyak RM10 didarab enam bulan. Honor X8a 5G, Samsung Galaxy A14 5G dan ZTE A73 5G semuanya tersedia secara percuma dalam kontrak 36 bulan jika anda memerlukan telefon pintar baharu.

Dengan mendaftarkan pas akses 5G, yang berharga RM10/bulan, pelanggan Hotlink Pascabayar sedia ada pada pelan 4G terdahulu seperti Pascabayar 60, 40, atau 30 juga boleh mendapat manfaat daripada 5G. Pas akses 5G kini tersedia secara percuma selama 30 hari sehingga 15 September 2023, sama seperti Maxis Postpaid.

Lawati halaman Hotlink Pascabayar untuk butiran lanjut.

Lihat Juga :   Pakar menjelaskan mengapa Tesla memilih Indonesia berbanding Malaysia

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!