WhatsApp untuk Windows kini membolehkan anda membuat panggilan video kumpulan dengan sehingga 8 orang

WhatsApp untuk Windows

Anda mungkin sudah menggunakan WhatsApp pada telefon pintar anda, dan ramai di antara anda juga mungkin menggunakannya pada desktop anda, sama ada melalui WhatsApp Web untuk penyemak imbas atau aplikasi desktop WhatsApp khusus. Selain daripada menambah ciri baharu untuk pentadbir sembang kumpulan, platform pemesejan segera terbesar juga kini telah memperkenalkan aplikasi desktop WhatsApp baharu untuk pengguna Windows yang membawa bersamanya beberapa pelarasan kualiti hidup.

Meta kini telah melancarkan aplikasi WhatsApp baharu untuk Windows yang mereka katakan telah dirombak untuk memuatkan lebih cepat pada PC anda. Ia juga memperkenalkan antara muka yang kelihatan lebih baik. WhatsApp mengatakan bahawa mereka telah membuat beberapa penambahbaikan untuk menjadikan pemautan dan penyegerakan peranti merentas peranti lebih pantas dan lebih baik.

Desktop WhatsApp Windows kini akan membenarkan anda mengehoskan panggilan video kumpulan dengan sokongan untuk sehingga lapan orang dalam panggilan video pada satu masa. Jika anda memerlukan lebih ramai orang untuk mengakses panggilan daripada komputer mereka, anda juga boleh mengehoskan panggilan suara kumpulan untuk sehingga 32 orang.

Malangnya bagi pengguna Mac, apps desktop WhatsApp baharu belum lagi tersedia untuk anda. Walau bagaimanapun, mereka menyebut bahawa mereka sedang mengusahakannya tidak lama lagi.

About Author

Lihat Juga :   Cara menghentikan orang daripada menambahkan anda ke Kumpulan WhatsApp

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!