Xiaomi Hysure : Penapis Udara Mampu Milik Terbaik di Malaysia 2022 – (di bawah RM700)

Xiaomi Hysure Dehumidifier Purifier

Pembersih udara dan penyahlembapan bajet keseluruhan terbaik
Xiaomi Hysure Dehumidifier Purifier

Xiaomi Hysure Dehumidifier Purifier boleh mengeluarkan kedua-dua kelembapan dan kekotoran di udara, menjadikan anda mempunyai udara yang lebih segar dan bersih. Peranti dua dalam satu ini menjimatkan wang dan ruang anda kerana anda tidak perlu membeli satu perkakas lagi. Dengan itu, ia padat dan mudah digunakan. 

Penjimatan tenaga, liputannya berkisar antara 5m² hingga 35m². Peranti ini mempunyai kapasiti penyahlembapan maksimum 750ml/hari dan kapasiti tangki air 1000ml. Terdapat lampu penunjuk yang bertukar merah apabila tangki penuh anda akan tahu apabila ia perlu dikosongkan.

Detail

Kadar Kuasa: 45W
CADR: –
Tahap bunyi: 35dB
Penapis: 3 Peringkat Pemurnian
Liputan: 5m2 – 35m2
Tempoh penggunaan yang disyorkan penapis: 6 bulan

Ini adalah untuk mereka yang sedar tentang penjimatan tenaga dan kualiti udara. Apabila penulen udara masuk ke mod siap sedia, ia tidak akan menghasilkan sebarang haba. Sebaliknya, apabila paras air penuh, kuasa terputus serta-merta, mengurangkan penggunaan keseluruhan penggunaan elektrik anda

Ramai pengguna menyukai kemudahan penggunaannya, walaupun ada yang berharap ia boleh dikawal oleh aplikasi. Walau bagaimanapun, mereka berpuas hati dengannya kerana ia berkesan mengurangkan kelembapan dan menghilangkan bau juga.

Semak harga di Shopee

Lihat Juga :   Gmail' 'Help me write' boleh membantu anda menulis email

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!