Xiaomi Melancarkan Model Baharu Xiaomi TV Siri A2

Xiaomi mengumumkan kehadiran TV Pintar terbarunya untuk pasaran. Kali ini, syarikat China itu melancarkan Xiaomi TV A2 43-inci dengan resolusi HD Penuh.

Dalam kenyataan rasmi yang diterima pada hari Khamis (29/9/2022), TV ini hadir untuk melengkapkan barisan Siri TV A2 Xiaomi lain yang pertama kali hadir, seperti TV UHD 4K 55 inci, saiz UHD 4K 43 inci , dan saiz HD 32 inci.

Xiaomi TV A2 43-inci FHD itu sendiri didatangkan dengan reka bentuk tanpa bezel dan mempunyai bingkai logam unibody yang langsing, dan disokong oleh pendirian berkembar.

Mempunyai skrin 43-inci dengan resolusi 1,920 x 1,080, TV Pintar ini didatangkan dengan kedalaman warna 1.07 bilion warna dan kadar penyegaran 60Hz.

TV Pintar ini menyokong Dolby Audio, DTS-X dan DTS Virtual:X disokong oleh pembesar suara stereo 2x10W. Menurut Xiaomi, TV ini sesuai untuk pengguna yang ingin menghabiskan masa lapang di dalam bilik mereka atau menonton kandungan digital secara peribadi.

Harga runcit 43-inci FHD Xiaomi TV A2 ialah RM 1299. Untuk makluman, Xiaomi TV A2 Series mula-mula dilancarkan pada Julai 2022.

Sila semak harga pada Shopee Rasmi Xiaomi Malaysia 

About Author

Lihat Juga :   Portal eGTUKAR Pertukaran Guru

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *