Xiaomi Mi 11 Ultra Sudah Tiba

Xiaomi Mi 11 Ultra malaysia

Xiaomi Mi 11 Ultra malaysia

Sekiranya anda berminat dengan telefon pintar, kami mempunyai banyak peranti untuk dikaji sebelum kami membelinya untuk kegunaan kami. Dalam senarai pendek kami adalah 2 telefon pintar Realme untuk dibincangkan dan salah satunya akan dijual pada hari Ahad ini. Kami juga akan review Xiaomi Mi 11 Ultra baru bersama dengan Mi 11 Lite yang lebih berpatutan, yang datang dengan barang percuma!
Telefon pintar ini adalah pusat kuasa terbaru Xiaomi yang dilengkapi dengan 3 kamera dan sensor besar. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai peranti ini, nanti kan review kami tidak lama lagi.

Xiaomi Mi 11 Lite Malaysia

Xiaomi Mi 11 Lite malaysia
Tetapi jika anda mencari telefon sekarang, ada juga Xiaomi Mi 11 Lite yang boleh anda pertimbangkan. Anda juga boleh mendapatkannya di Malaysia tidak lama lagi! Peranti ini secara rasmi berharga RM1,199 dan ia dilengkapi dengan 8GB RAM dan storan 128GB. 

Realme X7 Pro 5G mendapat potongan harga RM300


Realme X7 Pro adalah telefon pintar 5G yang harga dibawah RM2,000 yang dilengkapi dengan paparan 120Hz dan storan 256GB yang besar. Sekiranya anda mencari tawaran istimewa, peranti boleh menjadi milik anda dengan potongan harga RM300 untuk satu hari hanya sebagai sebahagian daripada Kaw Kaw Ramadan. 

Realme Narzo 30A


Realme Malaysia telah memperkenalkan Narzo 30A, telefon pintar permainan bajet barunya yang akan mula dijual mulai Ahad ini. Melihat lembaran spesifikasi, ini kelihatan seperti varian Narzo 20 yang lebih murah yang dilengkapi dengan tanda harga yang lebih rendah.

Telefon ini adalah beberapa telefon yang kami akan review tidak lama lagi bagi menjadi panduan dan guide kepada anda sebelum anda memilih mana-mana telefon yang anda hendak beli. 

Lihat Juga :   iPhone akan berfungsi sebagai kamera web

Kami ada review beberapa telefon sebelum ini seperti Review Apple iPhone 12 Pro Max, Berbaloikah Anda Upgrade iPhone AndaGadget Review : Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra dan banyak lagi. Sila layari kategori gadget & review untuk senarai penuh review kami. 

About Author

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!