Xpax Prabayar 5G baharu yang berharga RM48/bulan dilengkapi dengan 35GB data 5G, panggilan tanpa had ke semua rangkaian serta internet 4G/5G tanpa had dihadkan pada 3Mbps. Selain itu, pelan itu juga mendapat 6GB kuota hotspot.

Xpax Prabayar 5G

Kuota berkelajuan tinggi 35GB sebenarnya dibahagikan antara kuota asas 20GB dan kuota tambahan 15GB yang ditawarkan semasa tempoh kempen yang berjalan dari sekarang hingga 2 Oktober 2023. Kuota data 35GB tidak boleh digunakan untuk hotspot dan anda akan mempunyai untuk bergantung pada kuota hotspot 6GB yang disediakan. Kuota 5G juga mendapat had kelajuan 100Mbps, yang serupa dengan Digi. Jika anda mendaftar untuk pelan ini di kedai di Celcom Blue Cube, mereka juga menawarkan 5GB tambahan data berkelajuan tinggi sekali untuk pelan tersebut.

Perbezaan terbesar dengan pelan Digi Prepaid Next 5G ialah Digi menawarkan lebih banyak kuota berkelajuan tinggi pada 45GB tetapi 3Mbps tanpa had hanya terhad kepada aplikasi sosial seperti Facebook, Twitter dan Instagram yang diberikan jika anda mendayakan pembaharuan automatik. Namun, Digi menawarkan lebih banyak kuota hotspot daripada Celcom pada 10GB/bulan.

Pada masa penulisan, tiada Soalan Lazim dan T&S khusus untuk rancangan itu lagi termasuk dasar penggunaan saksama untuk internet 3Mbps tanpa had. Untuk maklumat lanjut, anda boleh melawati halaman pelan Xpax Prabayar 5G.

About Author

Lihat Juga :   Facebook benarkan pekerja bekerja dari jarak jauh hingga akhir tahun 2020

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

error: Content is protected !!